Αλλάζοντας αυτό που έχεις μέσα σου

Όπως όλα στο σύμπαν, οι σκέψεις σου είναι μια μορφή ενέργειας.

Αλλάζοντας αυτό που έχεις μέσα σου

Στοχάσου την παρακάτω έννοια της εσωτερικής σου πραγματικότητας:

οι σκέψεις σου δημιουργούν την πραγματικότητά σου επειδή αυτές καθορίζουν το πώς αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις στην καθημερινή σου ζωή.

Αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης είναι η ενέργεια που έχεις μέσα σου για να δώσεις. Εάν αισθάνεσαι θυμό, αυτό συμβαίνει γιατί μέσα σου έχεις ενέργεια θυμού. Όπως όλα στο σύμπαν, οι σκέψεις σου είναι μια μορφή ενέργειας.

Όλα όσα αισθάνεσαι και βιώνεις είναι αποτέλεσμα αυτού που εγώ αποκαλώ ελκτικές ενέργειες. Αυτό σημαίνει πως παίρνεις πίσω ό,τι βγάζεις προς τα έξω. Συνεπώς αυτό που έχεις προσελκύσει είναι αυτό που έχεις να δώσεις και στους άλλους.

Μια ενέργεια κατώτερης ποιότητας προσελκύει ενέργεια κατώτερης ποιότητας. Σκέψεις αυτού του είδους ενέργειας είναι ο θυμός, το μίσος, η ντροπή, η ενοχή και ο φόβος. Όχι μόνο μας κάνουν πιο αδύναμους, αλλά προσελκύουν ακόμα περισσότερες ενέργειες της ίδιας ποιότητας!

Μετατοπίζοντας τις βαθύτερες σκέψεις σου στις πιο υψηλές δονήσεις της αγάπης, της αρμονίας, της καλοσύνης, της γαλήνης και της χαράς, θα προσελκύσεις περισσότερες τέτοιες δονήσεις και θα είσαι σε θέση να δώσεις και στους γύρω σου αυτή την ενέργεια ανώτερης ποιότητας.

Αυτές οι υψηλές δονήσεις, που σε ενδυναμώνουν, αυτόματα εκμηδενίζουν και διώχνουν την ενέργεια κατώτερης ποιότητας, με τον ίδιο τρόπο που το φως εξαφανίζει το σκοτάδι.

 

Απόσπασμα από «Τα 10 μυστικά για επιτυχία και εσωτερική γαλήνη του Dr. Wayne Dyer», Εκδόσεις Έσοπτρον

Διαβάστε επίσης

Close