Kylie Minogue: η μικρόσωμη βασίλισσα της ποπ

Διότι η αξία βρίσκεται σε αυτό που δίνεις και όχι στο ανάστημά σου.

Kylie Minogue: η μικρόσωμη βασίλισσα της ποπ

Όταν ακούω ‘’βασίλισσα της ποπ’’, το μυαλό μου δεν πηγαίνει στη Madonna, όπως των περισσότερων.

Για εμένα η σπουδαιότερη γυναίκα στην pop μουσική, είναι η μικροσκοπική τραγουδίστρια Kylie Minogue, ένας πραγματικός χαμαιλέοντας της ποπ κουλτούρας ο οποίος απέδειξε πως το μέγεθος μετράει μόνο από το πόση αξία του δίνεις εσύ. Διότι η αξία βρίσκεται σε αυτό που δίνεις και όχι στο ανάστημά σου.

Η Kylie απέδειξε πως ένα εμπορικό είδος μουσικής, όπως η ποπ, ακόμα και αυτό μπορεί να διαπνέεται από ποιότητα, χαρίζοντάς μας μερικά από τα καλύτερα pop tunes που έχουν δημιουργηθεί ποτέ.

Στη μακρόχρονη καριέρα της, μπόρεσε να δημιουργήσει αξεπέραστα κομμάτια, να τα συνοδεύσει με πρωτότυπα video clip και να έχει στο ενεργητικό μερικές μοναδικές συνεργασίες με εξίσου μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής. Για εμένα, παραμένει η καλύτερη ποπ μουσική μορφή, μετά τους Abba, Michael Jackson, The Carpenters.

Η Kylie παραμένει μία ποπ μορφή η οποία δε χρειάστηκε να ‘’καεί’’ εντελώς για να έχει επιτυχία, δεν πούλησε ποτέ την προσωπική της ζωή για να κάνει τον κόσμο να την ακούσει. Και για αυτό και μόνο αξίζει το σεβασμό μου (άλλες ποπ σταρ όπως η Madonna και η Britney Spears είχαν επιδοθεί ουκ ολίγες φορές στην τρελή έκθεση της ζωής τους παίζοντας το παιχνίδι των media.

Για εμένα όμως είναι ξεχωριστή, επειδή κατάφερε να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα υγείας πέρασε στο παρελθόν, να παλέψει για την υγεία της και να σταθεί υπερήφανα απέναντι στον καρκίνο του μαστού. Τα κατάφερε, έγινε υγιής και συνέχισε να επιδίδεται ξανά στην παραγωγή ποπ μουσικής.

Η Kylie είναι μοναδική ποπ μορφή, εμπεριέχει το class των παλαιότερων σταρ της μουσικής και, αναμφίβολα, έχει να προσφέρει πολλά ακόμα.

Γράφει η Μαρία Σκαμπαρδώνη

Διαβάστε επίσης

Close