Ο διαλογισμός δεν επηρεάζει μόνον εσένα αλλά και όλους τους άλλους γύρω σου

O διαλογισμός δεν ηρεμεί μόνο εμένα, προσωπικά, αλλά και την οικογένειά μου

Ο διαλογισμός δεν επηρεάζει μόνον εσένα αλλά και όλους τους άλλους γύρω σου

Όταν είναι γαλήνιος, ακτινοβολείς μια διαφορετική ποιότητα ενέργειας από ό,τι είσαι αγχωμένος ή θλιμμένος.

Όσο πιο γαλήνιος γίνεσαι, τόσο ευκολότερα εξοστρακίζεις τις αρνητικές ενέργειες εκείνων που συναντάς. Είναι σαν να έχεις μια αόρατη ενεργειακή ασπίδα γύρω σου που τίποτε δεν μπορεί να διαπεράσει, εκτός και αν πρόκειται για ανώτερη ενέργεια από αυτή της ασπίδας.

Ένα κύμα εχθρότητας χαιρετίζεται με χαμόγελο και με μια εσωτερική γνώση ότι αυτό δεν σε αφορά. Κάποιος που προσπαθεί να σε παρασύρει στη μιζέρια του δεν μπορεί να το επιτύχει χωρίς τη δική σου συγκατάθεση. Η άσκηση στο διαλογισμό σε κάνει απρόσβλητο.

Όχι μόνο μπορείς να εξοστρακίζεις την αρνητική ενέργεια όσων βρίσκονται γύρω σου, αλλά η δική σου αίσθηση γαλήνης θα φέρει και άλλους αρμονικά κοντά σου.

Έχουν γίνει μελέτες για να μετρηθούν τα επίπεδα σεροτονίνης (έκκριμα των νευροδιαβιβαστών του εγκεφάλου, που δείχνει πόση γαλήνη και αρμονία αισθανόμαστε) σε ανθρώπους που ζουν κοντά σε μεγάλες ομάδες διαλογισμού.

Προκάλεσε έκπληξη η ανακάλυψη πως το επίπεδο σεροτονίνης αυξάνεται στα άτομα που βρίσκονται στο ενεργειακό πεδίο εκείνων που διαλογίζονται. Οι συνέπειες είναι εκπληκτικές. Όσο περισσότερη γαλήνη επιτυγχάνεις με τον διαλογισμό, τόσο η γαλήνη σου επηρεάζει και αυτούς που βρίσκονται γύρω σου.

Έχω ανακαλύψει ότι ο διαλογισμός δεν ηρεμεί μόνο εμένα, προσωπικά, αλλά έχει και μια κατευναστική επίδραση στην οικογένειά μου και τους άλλους γύρω μου.

Το πρωταρχικό πλεονέκτημα, ωστόσο, είναι ότι μετά τον διαλογισμό μου είναι σχεδόν αδύνατο να αισθανθώ ενοχλημένος από κάτι ή να με αγγίξει κάτι αρνητικά. Είναι σαν να με φέρνει ο διαλογισμός σε επαφή με μια καθησυχαστική ενέργεια που με κάνει να αισθάνομαι βαθιά συνδεδεμένος με τον Θεό.

 

Απόσπασμα από «Τα 10 μυστικά για επιτυχία και εσωτερική γαλήνη του Dr. Wayne Dyer», Εκδόσεις Έσοπτρον

Διαβάστε επίσης

Επιλογή λάθος συντρόφου

Επιλογή λάθος συντρόφου

Φαίνεται επιλέγουμε συντρόφους που ταιριάζουν στην προσωπικότητά μας ή τουλάχιστον τους επιλέγουμε με βάση να μην έχουν…

Close